Haemme joukkoomme

VERKKOKAUPAN ASIANTUNTIJAA

Kiertotalouden ja vastuullisen muodin pioneeri Globe Hope etsii tiimiinsä verkkokaupasta vastaavaa moniosaajaa, jolla on vahva kyky työskennellä tavoitteellisesti ja tuloksellisesti. Globe Hopelle arvot ovat kaiken perusta, joten toivottavasti myös sinä jaat kestävän kehityksen arvomme!

Työnkuvasi on laaja digitaalisen ja perinteisen markkinoinnin & viestinnän parissa sekä verkkokauppaympäristössä. Tehtävänäsi on muun muassa suunnitella, hallita ja kehittää brändin visuaalista online ilmettä ja tuotemyyntiä sekä tuottaa tekstisisältöä eri online kanaviin.

Verkkokaupan vastaavana hallitset erinomaisesti Shopify verkkokauppa-alustan ja osaat kehittää sitä tuloksellisesti. Vastaat verkkokaupan back office toiminnoista, sekä visuaalisesta ilmeestä. Hallinnoit Globe Hopen kasvavia some-kanavia (Facebook, Instagram, Twitter sekä LinkedIn) ja suunnittelet markkinointikampanjoita. Luot kiinnostavaa sisältöä ja kommunikoit interaktiivisesti seuraajien kanssa. Osaat analysoida tuloksia ja ymmärrät myös Facebookin ja GoogleAdsin markkinointityökalujen mahdollisuudet.

 Olet etsimämme tyyppi, jos:

- Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä verkkokaupan parissa
- Hallitset erinomaisesti Shopify verkkokauppa-alustan
- Hallitset perus markkinointimateriaalin taiton Adoben ohjelmilla
- Tunnet sosiaalisen median alustat ja trendit
- Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi
- Olet innovatiivinen, rohkea ja riuskaotteinen tekijä
- Et pelkää tarttua rohkeisiinkin ideoihin, olet hyvä tiimipelaaja mutta ennen kaikkea osaat työskennellä itsenäisesti  

Olemme joustava ja tiivis porukka eikä vauhtia toimistolta puutu! Toimistomme sijaitsee Nummelassa, mutta etätyö onnistuu joustavasti. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen jantimm.utecht@globehope.com viimeistään 11.9.2022. Aloitamme hakuprosessin jo hakuajan aikana.

Lisätiedot puhelimitse arkisin klo 10-16 p. 050 364 56 84 (Jan Timm Utecht)

Join our team full of hope (for our globe).

"Hope" is the belief in improvement. A shared belief that things will be better. We know it takes hard work, commitment and persistence. Yet we are up to the challenge. Are you?

Globe Hope was launched in 2003 by Seija Lukkala, the pioneer in circular economy in Finland. Ever since, we have created every product out of existing raw materials; leftovers, waste, recycled, upcycled - you name it. This is how we choose to run our business. This is us committing to changing the industry we hold dear. For us, it's important that every member of our team is sharing the values of the brand.