Globe Hope täyttää ensi vuonna pyöreitä!

Haluaisimme painaa rakkaudenosoituksenne osaksi meidän tarinaa 20-vuotis juhlavuoden kunniaksi. Siispä kutsumme teidät rakkaat globehopelaiset osallistumaan rakkauden osoitukseen yksinkertaisuudessaan PIIRTÄMÄLLÄ MEILLE SYDÄMEN TAI MUUN RAKKAUDEN OSOITUKSEN!

Voit tehdä piirroksesi koneella tai käsin mustalla tussilla paperille. Piirroksesi koko tulisi olla n. 15x15 cm ja resoluutio vähintään 300 dpi. Teos tulisi tehdä mustalla värillä valkoiselle pohjalle. Jos teet paperille, ota teoksesta mahdollisimman tarkka kuva. Lähetä teoksesi .jpg tai .pdf tiedostona osoitteeseen tuotanto@globehope.com 15.6.2022 mennessä.

Voit myös osallistua paikan päällä Brand Storessa tai lähettää piirroksesi meille postitse osoitteeseen Harjutie 14, 03100 Nummela, kuitenkin niin että se on meillä 15.6. mennessä.

Lähettämistänne materiaaleista suunnittelijamme koostaa teoksen, jossa juuri sinun sydämesi voi olla mukana.
Palkitsemme valitut teokset Globe Hopen lahjakortilla. Muistathan siis lähettää meille myös tietosi kuvan yhteydessä. Emme käytä, emmekä tallenna yhteystietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen. Nimesi ei myöskään tule esille missään tilanteessa, vaikka kuviosi päätyisi mukaan teokseen. Toimittamalla ehdotelmasi hyväksyt myös, että kuviota voidaan käyttää kaupallista käyttöä varten osana isompaa kuvioteosta.

Jätä puumerkkisi meille ja osaksi Globe Hopen tarinaa. Rakkautta ja sydämiä ei voi koskaan olla liikaa!