KIERRÄTÄ GLOBE HOPE TUOTTEILLE UUSI ELÄMÄ

Voit nyt myydä meille hyväkuntoiset ja tarpeettomat Globe Hope-tuotteesi ja saat korvaukseksi lahjakortin verkkokauppaamme.

Myy Globe Hope -tuotteesiMyy Globe Hope -tuotteesi

Kierrätä ja muuta käytetyt Globe Hope -tuotteesi lahjakortiksi

Haluamme tehdä kierrättämisen sinulle mahdollisimman helpoksi! Lähetä käytetyt Globe Hope -tuotteet takaisin meille, ostamme ne lahjakorttia vastaan ja etsimme niille uuden kodin.

Maksamme sinulle jokaisesta myyntiin hyväksytystä vaatteesta joko 70 % tai 50 % sen arvioidusta myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi lähes heti, eikä sinun tarvitse odotella vaatteiden myyntiä. Helppoa, nopeaa ja vastuullista!Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Pohjois-Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesin verkkokaupasta löydät parhaat käytetyt Globe Hope -tuotteet.

Mitä pidemmäksi saamme yksittäisen tuotteen käyttöajan kasvatettua, sitä pienempi on sen kokonaisvaikutus ympäristölle. Kierrättämällä voimme pienentää vaatteista, laukuista ja muista tuotteista syntyvää hiilijalanjälkeä.

Helppoa ja nopeaa: 


Ninyes-ohjeet.jpg__PID:f059ea95-fe4e-4e44-aaf3-ebc6ee12e6af

Maksamme sinulle jokaisesta myyntiin hyväksytystä tuotteesta joko 70% (tuotteista, joiden arvo on yli 70€) tai 50 % (tuotteista, joiden arvo on alle 70€) tuotteen arvioidusta myyntihinnasta. Hyvitys maksetaan lahjakortin muodossa.

Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua siitä kun olet lähettänyt kierrätettävät vaatteesi Ninyesille. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta antopäivästä.

Lisätiedot, tarkat ohjeet ja ehdot löytyvät kierrätyskumppanimme Ninyesin nettisivuilta.

Mitä voin kierrättää?

YES, PLEASE:

Used Globe Hope clothing and bags. The products should be in good condition, intact and clean and have an intact brand label. The assumed selling price for each garment must be at least € 10.


EMME OTA VASTAAN:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet tai laukut, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet vaatteet tai laukut, kopiotuotteet tai jo loppuunkäytetyt tuotteet. Tuotteissa ei saa olla eläinten karvoja tai voimakkaita hajuja. Mallikappaleet tai II-laatu, joiden tuotemerkki on leikattu kahtia. Emme ota vastaan hygieniatuotteita tai pieniä asusteita, kuten kasvomaskeja, heijastimia, kaula- tai korvakoruja.

Miksi kierrättää?

Jotta käytetyt Globe Hope -tuotteet kiertäisivät mahdollisimman pitkään ja jotta niiden kierrättäminen eteenpäin olisi sinulle mahdollisimman helppoa, turvallista ja hyödyllistä. Mitä suurempi käyttö vaatteelle saadaan, sitä pienempi sen kokonaisvaikutus luonnolle on. Kierrättämällä voimme pienentää Globe Hope -tuotteista syntyvää hiilijalanjälkeä.

In order to ensure that our ethically, ecologically and carefully manufactured Globe Hops have the longest possible lifespan, it is sometimes necessary to change the user. We want to offer you the easiest, safest and fastest recycling option possible, which is also economically viable for you.

Globe Hope wants to extend the life of products as long as possible. It is not enough for us to offer products made from recycled materials that have already had one life, but our aim is to extend the life of our products until their last breath.

Kiitos, että kierrätät!

Postitusohjeet

Postitus Suomesta:
Matkahuollon ja Postin koodit toimivat vain Suomessa.
Matkahuollon palautuskoodi: 9545051
Postin asiakaspalautustunnus: 671577

Lähetysosoite: Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, 00210 Helsinki

Voit myös tuoda vaatteet ilmaiseksi:
• Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, Helsinki
• Kauppakeskus Redi / Second Hand Market 3 krs., Hermannin rantatie 5

Postitus muista maista: Lue tarkemmat postitusohjeet ja -hinnat Ninyesin nettisivuilta.