SS24 – Unite for Equality

Uusi kevätmallistomme on ylistys yhdenvertaisuudelle ja monimuotoisuudelle. Se ei ole pelkkä mallisto, vaan myös kannanotto – kutsu arvostaa ainutlaatuisuutta ja antaa jokaiselle mahdollisuus loistaa omalla, uniikilla tavallaan.

Yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus eivät ole vain sanoja, vaan tekoja, jotka edistävät kunnioitusta ja ymmärrystä meidän kaikkien välillä. Mallistomme puhuu sen puolesta, että jokaisella meistä on paikkamme ja äänemme tässä maailmassa. Haluamme rakentaa siltoja, emmekä muureja, sillä ilman monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta emme voi voittaa taistelua sosiaalista epäoikeudenmukaisuutta vastaan. "Unite for Equality" kutsuu sinut mukaan yhteiseen taisteluun, jotta yhdenvertaisuus voi kukoistaa.

Uuden SS24-malliston kirkas värimaailma viestii rohkeudesta ja erottuvuudesta. Vaatevalikoimassa nähdään lumoavia yksityiskohtia, kuten dramaattisia hihoja, kuoseja ja printtejä. Virtaviivaiset ​mallit sopivat kaikille vartalotyypeille ja kannustavat jokaista tuntemaan olonsa hyväksi omassa kropassaan.

Laukkujen materiaalivalikoimaan sisältyy muutama mielenkiintoinen lisäys: mukana on tuttujen turvavöiden lisäksi kierrätetystä farkkukankaasta, sekä työvaatteiden ylijäämäkankaista valmistettuja laukkuja. Visuaalisesti mielenkiintoisina sekä kestävinä materiaaleina ne antavat ainutlaatuisen ilmeen uudelle kokoelmalle ja kantavat mukanaan kiinnostavan tarinan. Kuten aina, kaikki SS24-malliston tuotteet on valmistettu kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista.  


Liity matkaamme kohti tasa-arvoisempaa tulevaisuutta, ja tutustu mallistoon tästä!