Skip to content

Cart

Your bag is empty

Article: Vastuulliset joululahjat henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille

Vastuulliset joululahjat henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille Globe Hope
Liikelahjat

Vastuulliset joululahjat henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille

Vuosi on taas lopuillaan, ja on aika miettiä joulun ajan liikelahjoja henkilöstölle, asiakkaille, ja yhteistyökumppaneille. Mitä jos tänä vuonna valitsisit vastuullisemmin käärimällä pakettiin kierrätysmateriaaleista valmistetut yrityslahjat?

Globe Hope valmistaa ekologiset ja kotimaiset liikelahjat kustomoidusti yrityksesi tarpeisiin. Kierrätysmateriaaleista valmistettu joululahja työntekijöille on persoonallinen, kestävä ja mieleenpainuva. Lisäksi se säästää perinteisiin liikelahjoihin verrattuna tehokkaasti luonnonvaroja, vettä, sekä hiilidioksidipäästöjä.

Liikelahjat logolla Globe Hopen materiaaleista 

Globe Hopen kaikki mallistotuotteet voidaan kustomoida yrityksesi logolla. Suosituimpia liikelahjojamme ovat messumattotuotteet, turvevillatuotteet, sekä turvavyötuotteet. Esimerkiksi läppärisuoja messumatosta, turvevilla neuleesta valmistettu pipo tai kauluri, taikka kierrätetystä turvavyöstä valmistettu tietokonelaukku ovat käytännöllisiä ja kestäviä liikelahjoja jouluksi.

Vastuulliset henkilöstölahjat yrityslahjat joulu

Myös uusi joogamallistomme tarjoaa käytännöllisiä joululahjoja henkilökunnalle. Malliston joogabolsteri ja joogamatto on pehmustettu yritysten työvaatteista valmistetulla kierrätyskuidulla. Tuotteita voi joogan lisäksi hyödyntää venytysliikkeissä ja kehonhuollossa.

Tutustu Globe Hopen liikelahjoihin

Yrityslahjat yrityksesi poistotekstiileistä

Onko yritykseesi kertynyt poistotekstiilejä? Esimerkiksi mainosbannerit, mainosliput, sisustustekstiilit tai työvaatteet ovat uniikki ja näyttävä materiaali liikelahjoihin. Valmistamme yrityksesi poistotekstiileistä kustomoidut ja kotimaiset liikelahjat, kuten kestokassit, toilettipussit, ja läppärisuojat.

Vastuulliset joululahjat henkilökunnalle

Liikelahjat yrityksen tekstiilijätteestä

Read more

Euroopan kestävän kehityksen viikkoa vietetään 20.-26.9.2021 Globe Hope
Sustainability

European Sustainable Development Week will take place on September 20-26 2021

The European Sustainable Development Week (ESDW) promotes sustainable development and raises awareness of the UN's Sustainable Development Goals (Agenda 2030). The sustainable development goals wer...

Read more
Ponsse Oyj ja Globe Hope yhdessä kohti parempaa tulevaisuutta Globe Hope
Liikelahjat

Ponsse Oyj ja Globe Hope yhdessä kohti parempaa tulevaisuutta

Vieremällä sijaitseva kansainvälinen metsäkoneiden valmistaja Ponsse Oyj aloitti vastuullisen brändituoteyhteistyön Globe Hopen kanssa. Yhteistyö käynnistettiin tänä syksynä kierrätyslangasta valmi...

Read more