Skip to content

Cart

Your bag is empty

Article: Green Month – 5 vinkkiä vastuulliseen kuluttamiseen

Green Month – 5 vinkkiä vastuulliseen kuluttamiseen Globe Hope

Green Month – 5 vinkkiä vastuulliseen kuluttamiseen

Black Friday on aivan nurkan takana. Houkuttelevien tarjousten myötä monet kuluttajat saattavat valmistautua tekemään jos jonkinlaisia hankintoja – massiivinen alennusmyyntikampanja kannustaa impulsiiviseen kuluttamiseen. Halusimme tänä vuonna kannustaa ihmisiä pohtimaan omaa ostokäyttäytymistään ja tekemään harkitumpia valintoja Black Fridayn lähestyessä Green Month -kampanjallamme. Kokosimme 5 vinkkiä, joiden avulla voit tehdä kestävämpiä valintoja tänä vuonna.

Viisi vinkkiämme vastuulliseen kuluttamiseen

1. Laatu ennen määrää

Black Friday houkuttelee monia massiivisilla alennuksilla, mutta on tärkeää pysähtyä miettimään, tarvitsetko todella kaiken sen, mitä olet ostamassa. Kannustamme valitsemaan laadukkaita tuotteita, jotka kestävät aikaa muotitrendeistä riippumatta.

2. Tutustu brändin arvoihin

Eettinen tuotanto ja kestävä suunnittelu ovat harkitsemisen arvoisia pointteja. Tutustu suosikkibrändiesi arvoihin ennen Black Friday -ostoksia ja ymmärrä, miten valintasi voivat tukea vastuullista muotia. Klikkaa tästä vastuullisuusraporttiimme.

3. Tee tietoisia valintoja

Black Fridayn aikana on helppo antaa periksi hetkelliselle ostohuumalle. Tietoiset valinnat ovat kuitenkin avain kestävään kuluttamiseen. Mieti, mitä todella tarvitset, ja valitse tuotteet, jotka heijastavat arvojasi ja eettisiä periaatteitasi.

4. Osallistu keskusteluun

Black Friday on myös mahdollisuus herättää keskustelua vastuullisesta kuluttamisesta ja muotiteollisuuden tarpeellisista muutoksista. Jaa omia kokemuksiasi ja ajatuksiasi sosiaalisessa mediassa käyttäen aihetunnistetta #GreenFriday ja #SustainableFashion.

5. Inspiroidu vastuullisesta muodista

Globe Hopen periaatteena on ollut alusta asti tarjota muodissa vaihtoehto, joka ei vaadi uusien raaka-aineiden käyttöä. Haluamme osoittaa, että muoti voi olla samaan aikaan tyylikästä, ajatonta ja vastuullista ja inspiroida asiakkaitamme olemaan muutoksen tekijä omassa vaatekaapissaan.

 

Black Friday ei tarvitse olla vain massakulutuksen päivä. Se voi olla tilaisuus reflektoida ja tehdä vastuullisia valintoja sekä osoittaa, että muoti voi olla kaunista ja samalla kestävää. Yhdessä voimme luoda muutoksen kohti vastuullisempaa tulevaisuutta muodille.

Read more

Globe Hope voitti Muodin kiertotalouskilpailun kahdessa kategoriassa Globe Hope

Globe Hope voitti Muodin kiertotalouskilpailun kahdessa kategoriassa

Muodin kiertotalouskilpailun voittajat julkistettiin viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa järjestetyillä I Love Me -messuilla. Globe Hope palkittiin peräti kahdessa kategoriassa – Elinkaaren p...

Read more
Lupauksemme vastuullisen muodin puolesta Globe Hope

Lupauksemme vastuullisen muodin puolesta

Viime viikkojen aikana olemme halunneet tuoda läpinäkyvästi esiin tietoa tuotteidemme taustoista ja arvoistamme, sekä auttaa teitä asiakkaitamme tekemään vastuullisempia valintoja muodin osalta. ...

Read more