Tiedätkö, kuka valmistaa sinun vaatteesi?

who made my clothes and who made my bag

Fashion Revolution Week on vuosittainen kampanja, joka käynnistyy Rana Plazan vaatetehtaan romahtamisen vuosipäivänä. Bangladeshin Dhakassa vuonna 2013 tapahtunut tragedia johti yli 1100 vaatealan työntekijän kuolemaan ja yli 2500:n loukkaantumiseen. Rana Plazan katastrofi nosti esiin monia ongelmia, kuten vaatealan epäinhimilliset työolosuhteet, huonot palkat ja ympäristön saastuminen. Olemme ylpeitä osallistuessamme tähän tärkeään viikkoon. Fashion Revolution pyrkii edistämään vastuullisempaa, eettisempää ja kestävämpää muotia.

Me globehopelaiset olemme sitoutuneet vastuullisuuteen ja kestävyyteen jo vuodesta 2003 lähtien, ja olemme iloisia ollessamme osa Fashion Revolutionia. Olemme pyrkineet pioneerimaisesti edistämään vastuullisuutta ja kestävyyttä muotiteollisuudessa. Olemme sitoutuneet käyttämään vain eettisesti ja kestävästi tuotettuja materiaaleja, kuten kierrätysmateriaaleja, ja edistämään kierrätystä ja kestävää kulutusta. Tämä sitoutuminen näkyy tuotteissamme, jotka ovat kauniita, laadukkaita jsekä ajattomia - ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja. 

Julkaisemme vastuullisuusraportissamme rohkeasti ja ylpeästi missä tuotteemme valmistetaan sekä ketä käytämme alihankkijoina. Tutustu vastuullisuusraporttiimme täältä.

Fashion Revolution Weekin tarkoitus on herättää tietoisuutta muotiteollisuuden ongelmista ja edistää vastuullisempaa ja kestävämpää muotia. Kampanjan aikana kannustetaan ihmisiä kysymään vaatemerkiltään: "Kuka teki vaatteeni?" ja vaatimaan vastuullisempaa toimintaa vaatealan yrityksiltä. Fashion Revolutionin tavoitteena on luoda läpinäkyvyyttä vaatealan toimintaan, edistää eettistä tuotantoa ja kulutusta, ja luoda paremmat työolosuhteet vaatealan työntekijöille.

Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme vaihtoehdon nopeasti muuttuvalle pikamuodille ja edistämme vastuullista kulutusta. Tavoitteemme on olla sinulle vastuullisempi valinta. Fashion Revolution Week on tärkeä kampanja, joka edistää vastuullisempaa ja kestävämpää muotia. Me globehopelaiset olemme ylpeitä voidessamme olla osa tätä kampanjaa, ja olemme sitoutuneet jatkamaan työtämme vastuullisen ja kestävän muodin puolesta. Käy tutustumassa yrityksemme arvoihin täältä 

Osallistu Fashion Revolution Weekiin! Voit tehdä sen monella eri tavalla, kuten kysymällä vaatemerkiltäsi: "Kuka teki vaatteeni?", käyttämällä kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaatteita ja asusteita, tai osallistumalla kampanjan tapahtumiin. Yhdessä voimme edistää vastuullisempaa ja kestävämpää muotia ja luoda paremman tulevaisuuden vaatealan työntekijöille, ympäristölle ja yhteiskunnalle.

 

#vaatevallankumous #whomademyclothes #Fashionrevolution #globehope