Skip to content

Cart

Your bag is empty

Article: 20 vuotta vastuullisen muodin pioneerina ja suunnannäyttäjänä

20 vuotta vastuullisen muodin pioneerina ja suunnannäyttäjänä Globe Hope

20 vuotta vastuullisen muodin pioneerina ja suunnannäyttäjänä

Me, Globe Hope, olemme suomalainen yritys, joka on erikoistunut ympäristöystävällisten vaatteiden ja asusteiden valmistukseen kierrätysmateriaaleista. Yrityksemme perustaja ja luova johtaja Seija Lukkala aloitti yksin pienessä ompelimossaan vuonna 2003 ja siitä lähtien olemme kasvaneet merkittäväksi toimijaksi kestävän kehityksen alalla. Olemme vastuullisen muodin Pioneeri Suomessa ja ylpeä tästä! Juhlavuoden kunniaksi kysyimme Seijalta matkasta vastuullisen muodin Pioneeriksi.

Ilo ja kiitollisuus täyttää sydämeni, kun juhlistamme Globe Hope Oy:n 20-vuotista matkaa. Tämä matka on ollut täynnä seikkailuja, rohkeutta ja yhteisöllisyyttä, ja haluan kertoa kuinka kaikki alkoi.

Tiesin, että halusin tehdä jotain merkityksellistä, jotain mikä auttaisi meitä vaalimaan ympäristöä ja luomaan parempaa tulevaisuutta seuraaville sukupolville. Matkan varrelle mahtuu monia haasteita ja epävarmuuksia, mutta ne eivät ole koskaan saaneet minua luovuttamaan. Päinvastoin, ne vain vahvistivat päättäväisyyttäni ja uskoani siihen, että voimme muuttaa maailmaa ja mielipiteitä. Globe Hopesta tuli pioneeri kestävän muodin maailmassa, sillä rohkenimme luopua perinteisistä ajattelumalleista ja etsimme uusia tapoja valmistaa vaatteita ja laukkuja.

Jokainen vuosi on ollut meille uusi mahdollisuus olla parempia ja kehittyä. Olemme keskittyneet arvoihimme, jotka ovat ohjanneet jokaista päätöstämme. Sitoutuminen kierrätykseen, eettisyyteen ja ympäristöystävällisyyteen on aina ollut keskeinen osa toimintaamme. Pyrkimyksemme on alusta alkaen ollut vähentää tekstiilijätettä ja hyödyntää jo olemassa olevia materiaaleja uudelleen luodaksemme ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotteita.

On vaikea sanoin kuvailla sitä iloa, jonka koen päivittäin nähdessäni asiakkaidemme ja yhteisömme tukevan ja omaksuvan Globe Hopen ajatuksia. Tästä on syntynyt Globe Hope heimo. Olemme osa suurempaa muutosta, joka tapahtuu ihmisten mielissä ja sydämissä. Nähdessäni ihmisten valitsevan kestävän vaihtoehdon, tunnen suurta ylpeyttä ja onnistumisen tunnetta. Yhteisömme kasvaa ja vaikutuksessa näkyy ympärillämme.

Olemme 20 vuoden aikana tukeneet paikallisia käsityöläisiä, luoneet työpaikkoja ja edistäneet tietoisuutta kestävästä elämäntavasta. Jokainen pienikin askel on merkityksellinen, ja olen iloinen siitä, että olemme voineet olla osa tätä matkaa.

Haluan kiittää jokaista ihmistä, joka on ollut mukana tässä matkassa – asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja tiimiläisiämme. Ilman teitä Globe Hope ei olisi se, mikä se on tänään.

Vaikka tulevaisuus tuo mukanaan uusia haasteita, olen luottavainen siitä, että voimme jatkaa matkaamme kohti kestävämpää maailmaa. Haluan innostaa sinua liittymään meidän riveihimme ja jakamaan visiomme. Yhdessä voimme luoda paremman tulevaisuuden meille kaikille.

Kiitos, että olet ollut osa tätä uskomatonta matkaa. Toivon, että jatkamme yhdessä eteenpäin, täynnä intohimoa ja toivoa.

Lämpimin terveisin,

Read more

Tiedätkö, kuka valmistaa sinun vaatteesi? Globe Hope

Tiedätkö, kuka valmistaa sinun vaatteesi?

Fashion Revolution Week on vuosittainen kampanja, joka käynnistyy Rana Plazan vaatetehtaan romahtamisen vuosipäivänä. Bangladeshin Dhakassa vuonna 2013 tapahtunut tragedia johti yli 1100 vaateala...

Read more
Kuvia 20-vuotisjuhlistamme Globe Hope

Kuvia 20-vuotisjuhlistamme

Haluan koko sydämestäni kiittää jokaista teistä, jotka saavuitte juhlistamaan Globe Hopen 20-vuotista taivalta kanssamme. Olen syvästi liikuttunut siitä, miten paljon rakkautta ja tukea tunsin ym...

Read more