Skip to content

Cart

Your bag is empty

Article: Globe Hope ja Emmy tekevät nyt yhteistyötä

Globe Hope ja Emmy tekevät nyt yhteistyötä Globe Hope
Sustainability

Globe Hope ja Emmy tekevät nyt yhteistyötä

Emmy ja Globe Hope tekevät yhteistyötä

Globe Hope ja Emmy tekevät nyt yhteistyötä

Globe Hope ja Emmy tekevät nyt yhteistyötä ja Emmyn käytettyjen merkkivaatteiden myyntilaatikko löytyy nyt myös Nummelasta.

Kiertotalouden ja vastuullisen muodin pioneerit Globe Hope ja Emmy yhdistävät voimansa ja maalis-huhtikuun vaihteesta Suomen suurimman käytettyjen merkkivaatteiden verkkokaupan Emmyn myyntilaatikko löytyy Globe Hopen Nummelan myymälästä.

Lohjalainen Emmy on Suomen suurin markkinapaikka käytetyille naisten, miesten ja lasten merkkivaatteille, - kengille ja -asusteille. Verkkokaupan valikoimassa pyörii päivittäin noin 80.000 erilaista second-hand tuotetta. Yritys tarjoaa vaivattoman tavan myydä käyttämättä jääneet vaatteet eteenpäin. Koko myyntiprosessi on digitaalinen, eikä vaadi myyjältä muuta kuin vaatteista luopumisen. Emmyn myyntilaatikkoja löytyy jo useista kaupungeista ympäri Suomen. Globe Hopen keräyspiste on ensimmäinen Nummelassa.

Globe Hope on jo aikaisemmin ottanut vastaan asiakkaiden käytössä olleita Globe Hopen laukkuja ja vaatteita lahjakorttia vastaan. Yhteistyö Emmyn kanssa mahdollistaa, että asiakas voi saada hyväkuntoisista Globe Hope tuotteista korvauksen myös rahana.

"Meille on tärkeää, että materiaalit ja tuotteet kiertävät taloudessa mahdollisimman pitkään. On ymmärrettävää, että joskus hyväkuntoisetkin tuotteet jäävät kaappiin eivätkä enää miellytä itseä. Tällöin kannustamme asiakkaitamme antamaan tuotteelle uuden mahdollisuuden luovuttamalla sen seuraavan käyttöön", kertoo Globe Hopen perustaja Seija Lukkala.

Myyntilaatikon lisäksi Globe Hopen mallikappaleita ja vanhojen mallistojen jäämistöjä löytää jatkossa Emmyn verkkokaupasta. Globe Hopen valmistaessa kaikki tuotteensa kierrätys- ja ylijäämämateriaaleja hyödyntäen, on tämä yhteistyö kiertotaloutta parhaimmillaan.

"Emmyn ja Globe Hopen arvot kohtaavat tinkimättömässä työssä vastuullisemman muodin puolesta. Tämä yhteistyömme on huipentuma siitä, että kertaalleen kierrätetystä materiaalista valmistetuille tuotteille on vielä paljon elinkaarta. Yhdessä kolminkertaistamme tuotteen elinkaaren", sanoo Emmyn markkinointijohtaja Taru Marjamaa.

Emmyn myyntilaatikko löytyy Globe Hopen myymälästä (Harjutie 14, Nummela) 30.3.2021 alkaen.

Luethan Emmyn ohjeet lähetykselle ennen luovuttamista.

Read more

Globe Hope lahjoittaa The Six Percent -malliston tuotoista WWF Suomelle Globe Hope
Sustainability

Globe Hope donates a portion of the collection sales to WWF Finland

Globe Hope donates a portion of the collection sales to WWF Finland Globe Hope donates a portion of the The Six Percent -summer collection sales to WWF Finland. By purchasing the collection's item...

Read more
Gasellit-yhtye edistämässä kiertotaloutta Globe Hope
Yritysyhteistyö

Gasellit-yhtye edistämässä kiertotaloutta

Suomen suosituimpiin rap-yhtyeisiin lukeutuva Gasellit julkaisi helmikuussa 2021 listaykköseksi nousseen uutuusalbuminsa ZEN. Levyn julkaisun yhteydessä tehtiin massiivinen ulkomainoskampanja, joho...

Read more