Skip to content

Cart

Your bag is empty

Article: Kuvia 20-vuotisjuhlistamme

Kuvia 20-vuotisjuhlistamme Globe Hope

Kuvia 20-vuotisjuhlistamme

Haluan koko sydämestäni kiittää jokaista teistä, jotka saavuitte juhlistamaan Globe Hopen 20-vuotista taivalta kanssamme. Olen syvästi liikuttunut siitä, miten paljon rakkautta ja tukea tunsin ympärilläni. Te olette meille tärkeitä, ja tämä juhla oli tapa kiittää teitä tästä 20-vuotisesta matkasta.

Juhlatila oli täynnä elämää ja iloa ja tuntui kuin olisin astunut toiseen maailmaan, missä kestävä muoti ja ekologinen elämäntapa ovat keskiössä. Teidän läsnäolonne teki tapahtumasta unohtumattoman. Haluan kiittää myös loistavaa tiimiäni, joka oli mukana järjestämässä juhlaa ja tekemässä siitä mahdollisen. Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista.

Olemme tallentaneet juhlan kauniita hetkiä valokuviin, jotka haluamme jakaa kanssanne. Kuvat ovat täynnä naurua, yhdessäolon hetkiä ja iloa. Ne ovat todiste siitä, kuinka tärkeitä te olette meille ja kuinka kiitollisia olemme, että te olette olleet osana meidän matkaa. 

Read more

20 vuotta vastuullisen muodin pioneerina ja suunnannäyttäjänä Globe Hope

20 vuotta vastuullisen muodin pioneerina ja suunnannäyttäjänä

Me, Globe Hope, olemme suomalainen yritys, joka on erikoistunut ympäristöystävällisten vaatteiden ja asusteiden valmistukseen kierrätysmateriaaleista. Yrityksemme perustaja ja luova johtaja Seija ...

Read more
Globe Hopen Pride-laukut tukemassa Setan nuorisotyötä Globe Hope

Globe Hopen Pride-laukut tukemassa Setan nuorisotyötä

Juhlimme Globe Hopella jälleen PRIDE-kuukautta moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi! Tänä vuonna löydät valikoimastamme kolme uniikkia Pride-tuotetta. Viime vuonnakin ihastuttanut K...

Read more